Eng Hun

Vállalati kérdőív Integrált Településfejlesztési Stratégiáról

Megosztás

Az Integrált Településfejlesztési Stratégia Kecskemét tervszerű fejlesztésének alapdokumentuma, egy olyan részletes, középtávú (7-8 évre szóló) fejlesztési program, amely tartalmazza a város stratégiai célkitűzéseit, és meghatározza az egyes városrészeken belül fejlesztendő területeket is.

Az érvényben lévő Integrált Településfejlesztési Stratégiát 2014-ben fogadták el, az azóta bekövetkezett változások azonban indokolttá teszik, a városfejlesztés új szemléletmóddal, új irányokkal, új eszközökkel frissüljön.

Fontosnak tartjuk, hogy a stratégiát közösen hozzuk létre, a város gazdaságának szereplői, vállalkozói is részt vegyenek a tervezési folyamatban és elmondják, hogy milyen igényeik és szükségleteik vannak, valamint milyen lehetőségeket látnak a cél elérése érdekében.

Kérjük, hogy erre a linkre kattintva az ott található kérdőív kitöltésével segítsen minket ebben a folyamatban!
 

Bejelentkezés

Nők a családban és a munkahelyen Az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület alkotta konzorcium az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. vezetésével sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP-1.2.9-17. sz., a "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívásra. Az EFOP-1.2.9-17-2017-00019 azonosítószámú, A "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén c. pályázattal a konzorcium 173.118.093 Ft támogatást nyert el.  A projekt honlapja:  https://www.nokcsaladmunka.hu/   Projekt megvalósítási időszaka: 2018.01.01-2021.03.31.   A projekt teljes költségvetése: 173.118.093 Ft. A visszanemtérítendő, 100 %-os intenzitású támogatás összege: 173.118.093 Ft.