Eng Hun

Turisztikai üzleti reggeli

Megosztás

„A Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén” című EFOP-1.2.9-17-2017-00019 számú projekt keretében 2020. augusztus 14-én a Four Points by Sheraton Kecskemet Hotel & Conference Centerben szervezett az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft., Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület, valamint az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület üzleti reggelit helyi turisztikai szervezetek részére.

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a saját eszközeivel is szeretné segíteni, hogy Kecskemétre minél több belföldi turista érkezzen. Ezért bemutatásra került  a megújult önkormányzati honlap, ahol a helyi turisztikai kínálat kiemelt helyet kapott, továbbá a turisták Kecskemétre csábítását és a részükre szóló programlehetőségek népszerűsítését  szolgáló a Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció, amelyet Hamzáné Lakó Judit, Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára, és Sikala János, az Infotec Kft. ügyvezető ismertetett.

Juszkó Anitát, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Dél-alföldi Régió elnökét és Garaczi Jánost, a Tanyacsárda Kft. ügyvezető igazgatóját Czinkóczi-Dori Szilvia a projekt szakmai vezetője egy panelbeszélgetés keretében kérdezte arról, hogy milyen atipikus foglalkoztatási formák segítségével tudják megtartani a koronavírus járvány alatt dolgozóikat.

A koronavírus a turisztikai és vendéglátótipari ágazatot különösen súlyosan érintette, ezért a Kecskemét Vállalkozásfejlesztési Alap nehézségek áthidalására szolgáló „RESTART” Programját Farkas László, az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. projektmenedzsere mutatta be. A programban kecskeméti kft.-k és zrt.-k juthatnak finanszírozáshoz az általuk foglalkoztatott munkaerő megőrzése, illetve visszaszerzése, a tevékenységük, működésük fenntartása, illetve fejlesztéseik végrehajtása érdekében.

Az üzleti reggeliről készült tudósítás itt tekinthető meg.
 

Bejelentkezés

Nők a családban és a munkahelyen Az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület alkotta konzorcium az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. vezetésével sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP-1.2.9-17. sz., a "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívásra. Az EFOP-1.2.9-17-2017-00019 azonosítószámú, A "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén c. pályázattal a konzorcium 173.118.093 Ft támogatást nyert el.  A projekt honlapja:  https://www.nokcsaladmunka.hu/   Projekt megvalósítási időszaka: 2018.01.01-2021.03.31.   A projekt teljes költségvetése: 173.118.093 Ft. A visszanemtérítendő, 100 %-os intenzitású támogatás összege: 173.118.093 Ft.