Eng Hun

Society-ICT-Economy – Industry 4.0

Megosztás

Az INNOSKART IKT Klaszter a mellékelt program szerinti nemzetközi eseményt szervezi Budapesten, November 21-én „Society-ICT-Economy – Industry 4.0” címmel. Az elmúlt időszak legnagyobb változása a gazdaságban a digitalizálás térnyerése, vagyis a negyedik ipari forradalom. Az informatikai klaszter rendezvényének kiemelt célja a legmodernebb ismeretek, eszközök, módszerek (robotizálás, automatizálás, gépek internetes összekapcsolása) terjesztése a V4-es régiókban új hálózati együttműködések ösztönzésével.

A rendezvényen az NGM Klaszterirodát Szilágyi Katalin nemzetközi kapcsolatok menedzsere képviseli, aki a hazai klaszterfejlesztés nemzetköziesedést szolgáló terveiről is beszél majd. Az angol nyelvű eseményt az AIK klasztermenedzserek zártkörű (magyar nyelvű) megbeszélése zárja, melyet a tervek szerint egy közös (önköltséges) vacsora követ majd. A szervezők minden érdeklődő kollégát várnak a szakmai eseményre és az azt követő kötetlen beszélgetésre, regisztrálni itt lehet.
Minden további kérdésre szívesen válaszolnak a szervezők: Pintér Zsuzsanna pinter@innoskart.hu és Szaplonczay Orsolya szaplonczay.orsolya@innoskart.hu

A program letölthető INNEN

Bejelentkezés

Nők a családban és a munkahelyen Az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület alkotta konzorcium az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. vezetésével sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP-1.2.9-17. sz., a "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívásra. Az EFOP-1.2.9-17-2017-00019 azonosítószámú, A "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén c. pályázattal a konzorcium 173.118.093 Ft támogatást nyert el.  A projekt honlapja:  https://www.nokcsaladmunka.hu/   Projekt megvalósítási időszaka: 2018.01.01-2021.03.31.   A projekt teljes költségvetése: 173.118.093 Ft. A visszanemtérítendő, 100 %-os intenzitású támogatás összege: 173.118.093 Ft.