Eng Hun

"Magyar Beszállítók Kiválóság Díja" pályázati felhívás

Megosztás
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által elindított „Magyar Beszállítók Kiválóság Díja” pályázati felhívásra. Az AIPA Kft. célja többek között, hogy az általunk menedzselt két klaszter tagjai az ilyen és ehhez hasonló pályázatokon, különböző programjainknak is köszönhetően - mint például az első sikeresen megvalósított hazai Mentori „Pilot” Program – nagyobb eredményességgel vehessenek részt.
 
„Magyar Beszállítók Kiválóság Díj” célja, hogy
 
• ráirányítsa a figyelmet a példaértékű beszállítói gyakorlatokra,
• elismerje a kiemelkedő teljesítményt,
• feltárja az egyes vállalkozások esetében mindazokat a fejlesztési lehetőségeket, szükségszerűségeket, amelyek javítása a jövőbeni versenyképes működéshez elengedhetetlen.
 
Az adott évben az értékelésbe bevont független szakértők (zsűri) véleménye alapján a legkiemelkedőbb eredményt elért szervezet az „Év Kiváló Beszállítója” díjat kapja.
 
Az AIPA-ra hivatkozó cégek számára 10% kedvezményt nyújt a pályázatot meghirdető cég az eljárási díjból.
 
A lenti linken további részletek olvashatóak a pályázattal kapcsolatban.

http://kivalosag.com/hu/kivalosag-dijak/magyar-beszallitok-kivalosag-dija-2016/

Bejelentkezés

GINOP pályázatok a KKV-k versenyképességének erősítésére Felhívjuk a figyelmet a széchenyi2020 palyazat.gov.hu pályázati portálon lévő pályázati kiírásokra, melyekkel egyre több lehetőség nyílik a KKV-k számára versenyképességük erősítésére, innovációs tevékenységek, kutatás-fejlesztési projektek, piaci megjelenés támogatása által. Néhány pályázati felhívás: GINOP-1.3.1-15 Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása GINOP-2.1.1-15 - Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása GINOP-2.1.3-15 - Iparjog GINOP-2.1.4 - Innovációs voucher GINOP-2.1.7-15 - Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés