Eng Hun

"Magyar Beszállítók Kiválóság Díja" pályázati felhívás

Megosztás
Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület által elindított „Magyar Beszállítók Kiválóság Díja” pályázati felhívásra. Az AIPA Kft. célja többek között, hogy az általunk menedzselt két klaszter tagjai az ilyen és ehhez hasonló pályázatokon, különböző programjainknak is köszönhetően - mint például az első sikeresen megvalósított hazai Mentori „Pilot” Program – nagyobb eredményességgel vehessenek részt.
 
„Magyar Beszállítók Kiválóság Díj” célja, hogy
 
• ráirányítsa a figyelmet a példaértékű beszállítói gyakorlatokra,
• elismerje a kiemelkedő teljesítményt,
• feltárja az egyes vállalkozások esetében mindazokat a fejlesztési lehetőségeket, szükségszerűségeket, amelyek javítása a jövőbeni versenyképes működéshez elengedhetetlen.
 
Az adott évben az értékelésbe bevont független szakértők (zsűri) véleménye alapján a legkiemelkedőbb eredményt elért szervezet az „Év Kiváló Beszállítója” díjat kapja.
 
Az AIPA-ra hivatkozó cégek számára 10% kedvezményt nyújt a pályázatot meghirdető cég az eljárási díjból.
 
A lenti linken további részletek olvashatóak a pályázattal kapcsolatban.

http://kivalosag.com/hu/kivalosag-dijak/magyar-beszallitok-kivalosag-dija-2016/

Bejelentkezés

Nők a családban és a munkahelyen Az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület alkotta konzorcium az AIPA Nonprofit Közhasznú Kft. vezetésével sikeres pályázatot nyújtott be az EFOP-1.2.9-17. sz., a "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívásra. Az EFOP-1.2.9-17-2017-00019 azonosítószámú, A "Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat megvalósítása Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén c. pályázattal a konzorcium 173.118.093 Ft támogatást nyert el.  A projekt honlapja:  https://www.nokcsaladmunka.hu/   Projekt megvalósítási időszaka: 2018.01.01-2021.03.31.   A projekt teljes költségvetése: 173.118.093 Ft. A visszanemtérítendő, 100 %-os intenzitású támogatás összege: 173.118.093 Ft.